Make-up

Voor elke gelegenheid de juiste make-up

 

Hoe fijn is het als je na een kappersbehandeling direct een mooie make-up krijgt.

Vooral als je naar een feest of een speciale gelegenheid gaat om dan met een fantastische look binnen te lopen. Maar ook als je gaat trouwen verzorgen wij op “jouw grote dag” een prachtige make-up in combinatie met je haar. Hoe leuk is het om na een haarkleuring eens te kijken wat nu echt bij jou past. Daarbij kunnen wij jou adviseren met de juiste kleuren en finishing touch. In de kapsalon vind je een grote display met ruime keuze aan make-up. Laat je maar verleiden voor een touche up!

 

 

De make-up collection van John van G creëert schoonheid en laat je stralen. Het merk bestaat al meer dan 40 jaar en onderscheidt zich door het concept van de navulbare beauty boxen met magneet systemen. De John van G, make-up collection biedt keuze uit een veelzijdig kleurenscala van concealers, blushers, poeders, lipsticks, oogpotloden, (minerale) oogschaduw, wenkbrauwpotloden en nog veel meer. De collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou! De producten zijn aantrekkelijk geprijsd, eco friendly en dierproefvrij.

 

Colour Your Life! 

 

Lees hier meer over in ons trouwarrangement

 

Trouw make-up

Op “jouw grote dag” verzorgen wij een prachtige make-up in combinatie met een mooie haarstyle. Hoe gaaf is het, als je op je trouwdag met een fantastische totale look in het middelpunt staat!

 

Lees hier meer over op onze make-up

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *