WIJ ZOEKEN SAMEN MET JOU NAAR DE BESTE HAAROPLOSSING

WAAROM KARIN'S HAARBOUTIQUE?

Gecertificeerd haarwerkspecialist

Contracten met zorgverzekeraars

Persoonlijke aanpak

Vrijblijvend en gratis advies

30+ jaar ervaring

Individuele begeleiding

Goede nazorg

Aan huis of ziekenhuis

Voldoende privacy

Haarwerken

Haar is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Als je je haar verliest kan dat dan ook bijzonder ingrijpend zijn. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Haar- en hoofdhuid problematiek

Karin is gespecialiseerd in haar- en hoofdhuid problematiek. Ontdek de verschillende oorzaken en hoe wij voor jou te werk gaan.

Haaraanvullingen

Ben je opzoek naar meer lengte, volume en voller haar? Voor alledaags of speciale gelegenheden kunnen wij je hiermee helpen. Ontdek welke extensions bij jou passen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

5/5

WIJ STEUNEN

 

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld chemotherapie. Pruiken of haarwerken zijn kostbaar en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij geven gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. 

 

Wij steunen daarom Stichting Haarwensen en knippen je tegen gereduceerd tarief als je jou haar wilt doneren voor dit goede doel. Als je een afspraak maakt wil je dan aangeven dat je wilt doneren?

 

ERKEND HAARWERKSPECIALIST

 

Karin’s Haarboutique heeft contracten met de zorgverzekeraars en verzorgt desgewenst je declaratie. Karin’s Haarboutique is erkend haarwerk leverancier, lid van de ANKO Sectie Haarwerken en ANKO-gecertificeerd, en voldoet daarmee aan alle eisen ten aanzien van kwaliteit, vakbekwaamheid, praktijkruimte en service, die worden gecontroleerd en gewaarborgd d.m.v. een erkenningsregeling. Ook is Karin’s Haarboutique aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie van de ANKO.

 

ONTDEK HOE WIJ TE WERK GAAN