HAARWERKEN

JOUW 2E HAAR

Verschillende materialen, lengtes, krullen en kleuren. Van hele korte modellen tot langer haar. Gemaakt met trendy roots of balayage kleuren. Ook grijze haarkleuren met een verloop van lichter aan de voorkant tot donker in de nek, tot een grijs haartje bij de oren is mogelijk.

Krachtige haarwerken die passen bij jou. Van een klassiek tot een stoer model. Jouw haarwerk is helemaal te personaliseren, zodat deze aansluit bij jou en jouw persoonlijkheid. Ontdek de vele mogelijkheden en hoe wij te werk gaan.

7

stappen van Karin

1

Adviesgesprek

uitleg over de diverse haarwerken en mogelijkheden

2

Pas-sessies

mogelijkheid voor verschillende haarwerken

3

Reserveren van een haarwerk

tot 6 weken kosteloos

4

Afname van het haarwerk

5

Personaliseren

zoals knippen en pas maken van het haarwerk

6

Samen wassen en verzorgen

7

Blijf in contact met Karin voor ondersteuning

SOORTEN HAARWERKEN

ECHT HAAR

Deze haarwerken dragen comfortabel omdat ze gemaakt zijn van echt haar. Ze hebben een natuurlijke valling en zijn leverbaar in diverse maten, kleuren en haarsoorten. Deze haarwerken zijn bijvoorbeeld fijn om te dragen als je alopecia hebt.

SYNTHETISCH

Deze haarwerken zijn haast niet van echt te onderscheiden. Prachtige haarwerken die in vele kleuren leverbaar zijn. Deze haarwerken zijn eenvoudig in onderhoud en zelfs na het wassen blijven ze in model zitten. Ze zijn bijzonder geschikt voor het dragen als je je eigen haar een poosje moet missen tijden de chemotherapie.

MIX VEZEL

Haarwerken en haarstukken van een hittebestendige vezel hebben een zeer natuurlijke uitstraling. Ze zijn licht in gewicht en zien er zijdezacht uit. Daardoor hebben ze een hoog draagcomfort. Deze haarwerken en haarstukken zijn er in vele kleuren maar ook met leuke kleureffecten zoals een rootskleur of met high- en lowlights. De kleuren zijn kleurvast en zullen niet zo snel verbleken door de zon. Het is immers een kunstvezel waardoor wij het niet kunnen bijkleuren. Hittebestendig vezel kunnen wij wel in het gewenste model brengen en blijft tot 3 á 4 wasbeurten in vorm zitten. Dit vezel is slim want het onthoudt deze omvorming. Ook na de wasbeurt blijft de vorm in het haar. Een mooi vezel maar minder geschikt voor de langere lengtes omdat de punten sneller vervilten door wrijving op de rug. Zo zijn er voor en nadelen; wat past bij jou?

MAATWERK

Maatwerk is de meest luxe oplossing bij haarverlies. Een maatwerk kan zijn een heel haarwerk maar kan evt ook een topje, het invullen van een litteken op het hoofd tot een front haarstukje zijn. Er zijn vele mogelijkheden van kleur, krul, grote, haardikte en volume. Wij maken hiervoor een mal en altijd een prijsofferte. De levertijd is gemiddeld 12 tot 24 weken.

HOOFDBEDEKKING

Bedek je hoofd op een manier die bij je past. Heb je haarverlies door chemotherapie of alopecia of heb je littekens op je hoofd die je wilt bedekken, dan is naast een haarwerk een turban of mutsje ook een oplossing. Bij chemotherapie vangt een mutsje het uitvallende haar op. Dat is fijn voor de nacht om de hoofdhuid op temperatuur te houden. Als je ineens je haren kwijt raakt heb je een koud hoofd, want haar heb je niet voor niets. Daarom is slapen met een mutsje een fijne oplossing. Ook overdag is het functioneel. Als er bijvoorbeeld ineens iemand voor de deur staat of je krijgt bezoek en je heb even je haarwerk niet op. Een mutsje is snel opgezet. We hebben diverse mutsjes, hoeden, petten en buff’s om je hoofd mooi en warm te houden bij haarverlies, dun haar en/of kale plekken. De mutsjes zijn comfortabel en modieus. Voor vele klanten is de combinatie van een haarwerk en mutsjes de meest ideaal. Wij helpen je graag met een mooie oplossing. 

DONEER

Heb je voldoende lengte en is je haar gezond? Doneer het aan jezelf. Karin helpt je graag met een advies.