Veilig naar Karin’s Haarboutique

Mocht je in de periode voorafgaand aan je afspraak op één van de volgende vragen ‘ja’ antwoorden, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de kapsalon!

Heb je nu klachten die kunnen wijzen op corona: verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging (tot 38°C) of koorts (meer dan 38°C), plotseling verlies van reuk, smaak of beide?
Ben je in (thuis)isolatie of thuisquarantaine of zou je dit moeten zijn?
In onze kapsalon gelden voor kinderen dezelfde regels als bij volwassenen.

Omdat goede handhygiëne een belangrijk middel bij het voorkomen van verspreiding van het virus is, vragen we je bij binnenkomst in de salon je handen te desinfecteren met handalcohol. Buiten de behandeling proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Voor ieders veiligheid werken wij volgens de normen van de RIVM

Liefs het team van Karin’s Haarboutique

 

 

 

 

Elke Woensdag is het Kinderknip-dag voor kinderen

t/m 15 jaar voor € 18,95

Onder het knippen mag je een film(pje) kijken op Netflix 

 

 

 

 

 

En we hebben een Speciaal Studententarief van € 23,50

Onze voorwaarden zijn:

  • Alleen op vertoon van je college kaart ontvang je het speciale tarief
  • Voor studenten tot 27 jaar
  • Geldt niet op onze koopavond
  • Karin's Haarboutique houdt zich het recht voor ten alle tijden de korting actie te beeindigen of de voorwaarden te wijzigen

 

 

 

 

Voor onze 65+ ers, geven wij 5% korting op de behandelingen in de kapsalon. 

 

 

 

 

 

 

Kinderpartijen

Onze kinderfeestjes worden gehouden op dinsdag-, woensdag- of op donderdag middag. Vanaf 15.30 uur kunt u ze reserveren en duren zo’n anderhalf uur. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen. Minimaal aantal kinderen voor een leuk feestje is 5 kids. De kosten per kind zijn € 13,95

 

Om 15.30 uur beginnen we met een glaasje limonade en een snoepje. De kapster gaat mooie haren maken en de kinderen mogen natuurlijk helpen. Ook de make-up mag voor deze glamour girls niet ontbreken. Ook is er tussendoor nog een zakje chips of in overleg een andere versnapering. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kunnen wij in overleg met u het kinderpartijtje aanpassen. Het is fijn als de kinderen zelf (veel) klemmetjes, haarspeldjes, elastiekjes, enz mee willen nemen zodat wij ze kunnen gebruiken.

 

De ouders/ verzorgers zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om het spektakel mee te maken en evt. foto’s en/of video opnames te maken.

Graag op tijd reserveren.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: