Kortingen bij Karin’s Haarboutique

Op woensdag hebben wij de hele dag een Speciaal Kindertarief van € 15,50 t/m 15 jaar

De kinderen kunnen met onze Kinder- Haarpuntenpas hele leuke acties en cadeaubonnen sparen. Met Snackbar de Koning, Boekhandel Libris, Intertoys en Karin's Haarboutique. Doe jij ook mee?

 

En we hebben een Speciaal Studententarief vanaf 12 tot … jaar! Op vertoon van je studentenpas ontvang je dit speciale tarief van € 19,50 incl. wassen, knippen en styling. Op alle extra behandelingen zoals een mooie kleur- en/of omvorming geldt een korting van 10%. (deze kortingen gelden niet op onze koopavonden)

 

Voor onze 65+ ers, geven wij een 65+ korting van 10% op de behandelingen in de kapsalon.

 

 

De Zonnebank

In onze kapsalon hebben wij een Sontegra Zonnebank, die u een gezond en verzorgd uiterlijk geeft. De zonnebank heeft een tunnelvorm, een breed zonoppervlakte en een aangename hoge instap. Deze zonnebank was bij ons als eerste in Nederland beschikbaar. Tevens heeft de zonnebank een gezichtsbruiner die u apart of in combinatie kunt gebruiken met een koelsysteem, dat zorgt voor een heerlijke, aangename temperatuur tijdens het zonnen. Optimaal bruiningsresultaat is al goed zichtbaar na vier tot zes bezoeken van 20 minuten per keer. Volg het zonneadvies zoals aangegeven bij de zonnebank of vraag advies aan onze medewerkers.

Per 10 minuten betaalt u € 5,95 of per 20 minuten betaalt u € 9,00

De zonnekuurkaart is 10 keer en 1 keer gratis, voor € 78,00

 

De zonnekuurkaart is in oktober en november voordeliger. Kijk bij onze acties!

 

 

 

Kinderpartijen

Onze kinderfeestjes worden gehouden op dinsdag-, woensdag- of op donderdag middag. Vanaf 15.30 uur kunt u ze reserveren en duren zo’n anderhalf uur. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen. Minimaal aantal kinderen voor een leuk feestje is 5 kids. De kosten per kind zijn € 12.95

 

Om 15.30 uur beginnen we met een glaasje limonade en een snoepje. De kapster gaat mooie haren maken en de kinderen mogen natuurlijk helpen. Ook de make-up mag voor deze glamour girls niet ontbreken. Ook is er tussendoor nog een zakje chips of in overleg een andere versnapering. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kunnen wij in overleg met u het kinderpartijtje aanpassen. Het is fijn als de kinderen zelf (veel) klemmetjes, haarspeldjes, elastiekjes, enz mee willen nemen zodat wij ze kunnen gebruiken.

 

De ouders/ verzorgers zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om het spektakel mee te maken en evt. foto’s en/of video opnames te maken.

Graag op tijd reserveren.

 

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: