En we hebben een Speciaal Studententarief vanaf 12 tot … jaar! Op vertoon van je studentenpas ontvang je dit speciale tarief van € 20,00 incl. wassen, knippen en styling. Op alle extra behandelingen zoals een mooie kleur- en/of omvorming geldt een korting van 10%. (deze kortingen gelden niet op onze koopavond)

 

 

 

 

Op woensdag hebben wij de hele dag een Speciaal Kindertarief van € 16,00 t/m 15 jaar. 

De kinderen kunnen met onze Kinder- Haarpuntenpas hele leuke acties en cadeaubonnen sparen. Met Snackbar de Koning, Boekhandel Libris, Intertoys en Karin's Haarboutique. Doe jij ook mee?

 

 

 

 

 

 

 

Voor onze 65+ ers, geven wij 10% op de behandelingen in de kapsalon.

 

 

 

 

 

 

 

Kinderpartijen

Onze kinderfeestjes worden gehouden op dinsdag-, woensdag- of op donderdag middag. Vanaf 15.30 uur kunt u ze reserveren en duren zo’n anderhalf uur. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen. Minimaal aantal kinderen voor een leuk feestje is 5 kids. De kosten per kind zijn € 12.95

 

Om 15.30 uur beginnen we met een glaasje limonade en een snoepje. De kapster gaat mooie haren maken en de kinderen mogen natuurlijk helpen. Ook de make-up mag voor deze glamour girls niet ontbreken. Ook is er tussendoor nog een zakje chips of in overleg een andere versnapering. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kunnen wij in overleg met u het kinderpartijtje aanpassen. Het is fijn als de kinderen zelf (veel) klemmetjes, haarspeldjes, elastiekjes, enz mee willen nemen zodat wij ze kunnen gebruiken.

 

De ouders/ verzorgers zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om het spektakel mee te maken en evt. foto’s en/of video opnames te maken.

Graag op tijd reserveren.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: