Veilig naar Karin’s Haarboutique

De kapsalon en haarwerksalon zijn COVID- PROOF

Voor ieders veiligheid werken wij volgens de normen van de RIVM en in de kapsalon laten wij alleen klanten toe waarvan wij met grote zekerheid weten dat ze geen corona gerelateerde klachten hebben.

Mocht je in de periode voorafgaand aan je afspraak op één van de volgende vragen ‘JA’ antwoorden, dan schrijft de huidige regelgeving voor dat je afspraak helaas niet door kan gaan. WE MAKEN DAN GRAAG EEN NIEUWE AFSPRAAK MET JE!

1. Had je een of meerdere van de volgende klachten in de afgelopen 24 uur? Hoesten, neusverkoudheid, 38 graden koorts of hoger of benauwdheidsklachten?

2. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3. Heb je het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

6. Ben je onlangs in een land met code oranje of rood geweest?

 

De overheid heeft het dringende advies gegeven om mondkapjes te gaan dragen. Wij volgen dit advies en stellen het daarom op prijs als jij er ook één draagt als je bij ons komt in de kapsalon of haarwerksalon. Heb je zelf geen mondkapje dan stellen wij er één voor een kleine vergoeding ter beschikking. Samen staan wij sterk en krijgen we Corona onder controle!

Liefs het team van Karin’s Haarboutique

 

 

 

Elke Woensdag is het Kinderknip-dag voor kinderen

t/m 15 jaar voor € 17,75

Onder het knippen mag je een film(pje) kijken op Netflix

 

 

 

En we hebben een Speciaal Studententarief van € 22,50

Onze voorwaarden zijn:

  • Alleen op vertoon van je college kaart ontvang je het speciale tarief
  • Voor studenten tot 27 jaar
  • Geldt niet op onze koopavond
  • Karin's Haarboutique houdt zich het recht voor ten alle tijden de korting actie te beeindigen of de voorwaarden te wijzigen

 

 

 

 

Voor onze 65+ ers, geven wij 5% korting op de behandelingen in de kapsalon. 

 

 

 

 

 

 

Kinderpartijen

Onze kinderfeestjes worden gehouden op dinsdag-, woensdag- of op donderdag middag. Vanaf 15.30 uur kunt u ze reserveren en duren zo’n anderhalf uur. Dit is afhankelijk van het aantal kinderen. Minimaal aantal kinderen voor een leuk feestje is 5 kids. De kosten per kind zijn € 13,50

 

Om 15.30 uur beginnen we met een glaasje limonade en een snoepje. De kapster gaat mooie haren maken en de kinderen mogen natuurlijk helpen. Ook de make-up mag voor deze glamour girls niet ontbreken. Ook is er tussendoor nog een zakje chips of in overleg een andere versnapering. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kunnen wij in overleg met u het kinderpartijtje aanpassen. Het is fijn als de kinderen zelf (veel) klemmetjes, haarspeldjes, elastiekjes, enz mee willen nemen zodat wij ze kunnen gebruiken.

 

De ouders/ verzorgers zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om het spektakel mee te maken en evt. foto’s en/of video opnames te maken.

Graag op tijd reserveren.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: