MEDICEUTICALS® 


MEDICEUTICALS®

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kunnen de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. Met als gevolg haaruitval, irritatie, jeuk en overgevoeligheid van de hoofdhuid. Om uw haar en hoofdhuid optimaal te verzorgen adviseren wij de producten van MEDICEUTICALS® te gebruiken. Dermatologisch geformuleerd voor gezonde, veilige en effectieve haar- en hoofdhuidverzorging. HEALTHY HAIR SOLUTIONS een nieuwe generatie van dermatologische haarverzorging, specifiek geformuleerd voor repair en bescherming van droog, beschadigd, gevoelig, fijn en dunner wordend haar. MEDICATED THERAPIES erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum van diverse hoofdhuid- en huidproblemen. ADVANCED HAIR RESTORATION TECHNOLOGY fOR WOMEN Mediceuticals® Specials is voor vrouwen met ( tijdelijke ) hormonale stoornissen zoals o.a. de menopauze en zwangerschap waardoor overmatig haaruitval ontstaat. MEDICEUTICALS® bestaat uit care en styling producten.

 

In de kapsalon werken wij met de haarmicroscoop en kunnen de hoofhuid vergroot bekijken. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren.  

 

MEDICEUTICALS® is niet getest op dieren. DEA & MEA Amines Free, veiliger voor u & het milieu. Anti –fade technologie, bescherming tegen UVA en UVB straling.

 

 

Sebastian


Sebastian heeft de ultieme transformatietools. Het resultaat van een stijlvolle combinatie van de dagelijkse praktijk en diepgaande onderzoek. Ingenieuze producten voor geniale styling, verdeeld in 4 productcategorieën: FLOW, FORM, FLAUNT en FOUNDATION. Met deze producten heb je de veelzijdigheid in handen die je nodig hebt om je meest fasion- forward ideeën uit te voeren en je repertoire aan fearless hairstyles te realiseren. Of ze nu vibrant, bold, edgy of multidimensional zijn. Dit zijn onze producten maar ze kunnen ook van jou zijn……. Dit is fearless hair fasion van SEBASTIAN. 

 

SP MEN

Alleen SP MEN weet de geheime code voor perfectie: unieke, gepersonaliserde producten die met elkaar kunnen worden gecombineerd om samen de perfecte verzorging en styling te bieden voor de dagelijkse verzorging. Speciaal voor mannen.

 

EIMI

Wij geloven in een eigen en unieke twist op IEDERE look. Laat het individu spreken met de stylingproducten van EIMI en #SpeakEIMI  

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: