De merken waarmee wij werken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDICEUTICALS®

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kunnen de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. Met als gevolg haaruitval, irritatie, jeuk en overgevoeligheid van de hoofdhuid. Om uw haar en hoofdhuid optimaal te verzorgen adviseren wij de producten van MEDICEUTICALS® te gebruiken. Dermatologisch geformuleerd voor gezonde, veilige en effectieve haar- en hoofdhuidverzorging. HEALTHY HAIR SOLUTIONS een nieuwe generatie van dermatologische haarverzorging, specifiek geformuleerd voor repair en bescherming van droog, beschadigd, gevoelig, fijn en dunner wordend haar. MEDICATED THERAPIES erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum van diverse hoofdhuid- en huidproblemen. ADVANCED HAIR RESTORATION TECHNOLOGY fOR WOMEN Mediceuticals® Specials is voor vrouwen met ( tijdelijke ) hormonale stoornissen zoals o.a. de menopauze en zwangerschap waardoor overmatig haaruitval ontstaat. MEDICEUTICALS® bestaat uit care en styling producten.

 

In de kapsalon werken wij met de haarmicroscoop en kunnen de hoofhuid vergroot bekijken. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren.  

 

MEDICEUTICALS® is niet getest op dieren. DEA & MEA Amines Free, veiliger voor u & het milieu. Anti –fade technologie, bescherming tegen UVA en UVB straling.

 

 

 

L’ANZA.

Dit merk staat voor Eco Friendly, No Animal Testing, Organic, Highest Performing Products, zo maar enkele waarden van L’ANZA Healing Haircare. Dit merk is volledig natuurlijk en gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste en gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L'anza het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, drievoudige UV kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos, en het Flower Shield Complex, herstelt, verzegelt en beschermt L'anza elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden. De producten van L’ANZA zijn gluten- en parabenenvrij of parabenenveilig. Bovendien zijn alle shampoos vrij van sulfaten.

 

 

Styling van L’ANZA

De enige stylingsproducten die het haar herstellen en beschermen, tijdens het stylen van het haar. Alle stylingsproducten van L’ANZA bieden thermischebescherming en voorkomen dat de haarkleur verbleekt. Geavanceerde technologie biedt lang houdbare versteviging zonder productrestanten, schilfers of plakkerige restanten. De producten van L’ANZA zijn gluten- en parabenenvrij of parabenenveilig. 

 

 

 

De make-up Collection van John van G creëert schoonheid en laat je stralen. Het merk bestaat al meer dan 30 jaar en onderscheidt zich door het concept van de navulbare Beauty Boxen.

John van G make-up Collection biedt keuze uit een veelzijdig kleurenscala lipsticks, nagellakken, mascara's, foundations en poeders. Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor jou!

De producten zijn aantrekkelijk geprijsd, eco friendly en dierproefvrij.

 

 

 

 

 

 

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes. Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. 

 

 

 

Wij werken met de extensions van Great Lengths. Deze zijn van 100% natuurlijk haar. Je kunt je haar ermee verlengen, volume geven, trendy uitlopende punten maken, een iets langere nekparty of een kort voller model mee krijgen. Ze zijn er in verschillende lengtes en diktes. Het kleurenpalet is onuitputtelijk met heel veel keuze en combinatie mogelijkheden. Kies je eigen uitstraling; uitdagend met spijkerbroek blauw, mysterieus met violet of een koele of warme nuance. Wij adviseren je graag!

De mooiste haarverlenging- en aanvulling technieken van Great Lenghts

 

 

Hairtalk

Langer, voller haar in de mooiste kleuren. Haarvriendelijke haarverlenging en verdikking. Meer lengte. Meer volume. Schitterende kleureffecten. 

Life is too short to wait for beautiful hair!

 

 

Clipin Extensions van echt- en synthetisch haar!

Je kunt ze dragen als je "tweede Haar" en wanneer jij maar wil.

KILLON, dangerously beautiful

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: