Nieuw! 

Mediceuticals Bao-Med Pure Oil Bodywash.

De Bao-med® Pure Oil Bodywash van Mediceuticals is speciaal ontwikkeld om de huid optimaal te verzorgen. De Bodywash bevat pure baobab olie en olijfolie. Deze combinatie van natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat de Bodywash een uniek product is dat het lichaam op milde wijze reinigt.

De Bodywash is verkrijgbaar in de maten 50ml en 200ml. Om te proberen geven wij jou een gratis sample.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDICEUTICALS®

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kunnen de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. Met als gevolg haaruitval, irritatie, jeuk en overgevoeligheid van de hoofdhuid. Om uw haar en hoofdhuid optimaal te verzorgen adviseren wij de producten van MEDICEUTICALS® te gebruiken. Dermatologisch geformuleerd voor gezonde, veilige en effectieve haar- en hoofdhuidverzorging. HEALTHY HAIR SOLUTIONS een nieuwe generatie van dermatologische haarverzorging, specifiek geformuleerd voor repair en bescherming van droog, beschadigd, gevoelig, fijn en dunner wordend haar. MEDICATED THERAPIES erkende farmaceutische formules die klinisch getest en FDA goedgekeurd zijn voor behandelingen in een breed spectrum van diverse hoofdhuid- en huidproblemen. ADVANCED HAIR RESTORATION TECHNOLOGY fOR WOMEN Mediceuticals® Specials is voor vrouwen met ( tijdelijke ) hormonale stoornissen zoals o.a. de menopauze en zwangerschap waardoor overmatig haaruitval ontstaat. MEDICEUTICALS® bestaat uit care en styling producten.

 

In de kapsalon werken wij met de haarmicroscoop en kunnen de hoofhuid vergroot bekijken. Hierdoor kunnen wij u optimaal adviseren.  

 

MEDICEUTICALS® is niet getest op dieren. DEA & MEA Amines Free, veiliger voor u & het milieu. Anti –fade technologie, bescherming tegen UVA en UVB straling.

 

 

 

Wij werken met L’ANZA.

Dit merk staat voor Eco Friendly, No Animal Testing, Organic, Highest Performing Products, zo maar enkele waarden van L’ANZA Healing Haircare. Dit merk is volledig natuurlijk en gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste en gezondste haar. Terwijl veel haarverzorgingsseries claimen dat zij het haar verzorgen, is L'anza het enige merk dat in staat is om het haar te herstellen. Dankzij het Keratin Healing System, drievoudige UV kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoos, en het Flower Shield Complex, herstelt, verzegelt en beschermt L'anza elk haartype en biedt het maximale glans en kleuren die langer houden. De producten van L’ANZA zijn gluten- en parabenenvrij of parabenenveilig. Bovendien zijn alle shampoos vrij van sulfaten.

 

 

Wij gebruiken de styling van L’ANZA

De enige stylingsproducten die het haar herstellen en beschermen, tijdens het stylen van het haar. Alle stylingsproducten van L’ANZA bieden thermischebescherming en voorkomen dat de haarkleur verbleekt. Geavanceerde technologie biedt lang houdbare versteviging zonder productrestanten, schilfers of plakkerige restanten. De producten van L’ANZA zijn gluten- en parabenenvrij of parabenenveilig. 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: