Mooi haar voor Sylvia.

Sylvia heeft Alopecia Androgenetica. Haar hoofd is niet helemaal kaal maar met kale plekken en het haar is heel erg dun. Met haar heb ik deze prachtige fotoshoot mogen maken met verschillende haarwerken. Kijk maar eens hoe mooi je kan zijn met een haarwerk. Deze foto laat ik je zien om de taboe van een haarwerk te doorbreken. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is bij dunner wordend haar of bij haarverlies? Je bent van harte welkom! 

Karin

 

 

 

Een haarstukje van echt haar bied de perfecte oplossing! 

Geheel aan te passen aan je eigen haar voor een natuurlijk gevoel. Kijk maar eens hoe mooi het is!

 

 

 

 

 

Karin's Haarboutique uw specialist voor haarwerken, haarstukjes, pruiken, haar extensions, weaves en clip-in weaves. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk advies.

Haarverlies

Haar is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Als u uw haar verlies is dat dan ook bijzonder ingrijpend. Door acute stress, hormoonveranderingen, haarziektes zoals Alopecia Areata of Alopecia Androgenetica of hoofdhuidproblematiek kunt u er ineens mee te maken krijgen. De meest bekende oorzaken zijn chemotherapie en bestraling. Wie zo’n behandeling ondergaat moet heel wat doormaken. Het is fijn om er dan goed uit te blijven zien, waardoor niet direct zichtbaar is wat gaande is, en u zoveel mogelijk kunt blijven doen wat u graag doet.

Haarwerksalon

Een haarwerk dat past bij uw uitstraling en persoonlijkheid geeft zelfvertrouwen en zekerheid. Het kiezen van coupe, kleur en onderhoud is een vertrouwelijke zaak. Rust, aandacht en een persoonlijke benadering zijn daarbij essentieel. Karin den Boer is gespecialiseerd in haarwerken en pruiken. Haar ‘haarwerksalon’ biedt u vakmanschap, ruime ervaring, privacy en individuele begeleiding. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden qua model, kleur en verzorging. Als u het haarwerk gaan dragen, adviseert Karin u uitgebreid over hoe u het haarwerk onderhoud en in model brengt, zodat het er mooi uit blijft zien. U zult zien dat het prettig is om te weten wat er allemaal kan.

Aan huis of ziekenhuis

Kunt u niet naar de salon komen, dan bezoekt Karin u thuis of in het ziekenhuis, vanaf het eerste gesprek tot de nazorg.

Verzekering en certificatie

Karin’s Haarboutique heeft contracten met zorgverzekeraars en verzorgt desgewenst uw declaratie. Karin’s Haarboutique is erkend haarwerkleverancier, lid van de ANKO Sectie Haarwerken en ANKO-gecertificeerd, en voldoet daarmee aan alle eisen ten aanzien van kwaliteit, vakbekwaamheid, praktijkruimte en service, die worden gecontroleerd en gewaarborgd d.m.v. een erkenningsregeling. Ook is Karin’s Haarboutique aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie van de ANKO.

In het kort

• Persoonlijk advies in de salon, thuis of in het ziekenhuis.

• Vrijblijvend informatief gesprek binnen vijf dagen.

• In spoedsituaties binnen 48 uur uw haarwerk op maat.

• Mogelijkheid tot zes weken reservering van uw haarwerk.

Bel vrijblijvend voor meer informatie of maak een afspraak met Karin den Boer, 0348-502223 of 06-30759591. Esdoornstraat 2a-b, 3465 JM Driebruggen

info@karinshaarboutique.nl

www.karinshaarboutique.nl 

 

 

Wij steunen Stichting Haarwensen.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld chemotherapie. Pruiken of haarwerken zijn kostbaar en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij geven gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. 

 

Wij steunen daarom Stichting Haarwensen en knippen u tegen gereduceerd tarief als u uw haar wilt doneren voor dit goede doel!

 

Als u wil doneren maak dan eerst een afspraak voor advies.

Voor foto's kunt u kijken in onze galerij bij HAAR DONEREN.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: