Vandaag mag je met mij mee gaan kijken achter de schermen. Ik ben een haarwerk aan het vermaken en aan het personaliseren voor een klant. Zodat zij blij is met haar “tweede haar”. Mensen gelukkig maken met mooi haar is mijn passie ❤️ Wil jij advies over een haarstuk of haarwerk?

Je bent van harte welkom. Liefs van Karin

 

 

Een uitdaging gaan we nooit uit de weg. Afgelopen week mocht ik deze bijzondere opdracht afleveren. Een donker haarwerk met een blauwe lok. Dit is zo mooi om te mogen maken.

Een lieve review ontvangen van mijn klant. Daar doen we het voor.

 

 

Haarwerken met zorg en aandacht.

Als je eigen haar dunner wordt kan deze haartop je haar prachtig aanvullen.
Wil je meer weten?
Je bent van harte welkom

 

 

Dit is een haartop gemaakt van echt haar. In een prachtige koel blonde kleur nuance. Deze haartop is een perfecte oplossing bij dunner wordend haar!

Iets voor jou? Bel of kom gerust langs voor een advies

 

 

Juli 2020

Wij hebben het certificaat van erkenning voor de haarwerken weer binnen.

Daar zijn we heel blij mee. Want onze passie is voor iedereen mooi haar. Ons haar is een belangrijk deel van ons uiterlijk. Als je je haar verliest is dat behoorlijk ingrijpend. Dit kan komen door acute stress, hormoonverandering, haarziektes zoals alopecia areata en alopecia androgenetica, chemotherapie, bestraling of door hoofdhuid problemen kan je dat zomaar overkomen. Wie hiermee te maken krijgt moet heel wat doormaken. Daarom is het fijn om er goed uit te blijven zien. Dit certificaat van erkenning laat onze specialisatie zien. Voor een vrijblijvend advies maak een afspraak met Karin.

Karin’s Haarboutique is een erkende haarwerkspecialist en verzorgt desgewenst je declaratie bij de zorgverzekeraar.

 

 

Heb je een feestje, gala of festival?

En draag je een haarwerk?

Ook jouw haar kunnen we mooi opsteken, krullen en/of vlechten.

Vraag het ons en wij maken speciaal voor jou iets moois.

Hierbij een voorbeeld van een feestelijk haarwerk

 

Haarwerken met zorg en aandacht.

Stel dat jouw haar dunner wordt of je verliest al je haar? Dan hebben wij ook voor jou een mooie oplossing. Nu bij ons verkrijgbaar de nieuwste haarwerken en haartops van JON RENAU. Met een prachtige collectie en een mix van kleuren. Voor de meest natuurlijke look!

Karin’s Haarboutique is een erkende haarwerkspecialist en verzorgt desgewenst je declaratie bij de zorgverzekeraar.

 

 

Mooi haar voor Sylvia.

Sylvia heeft Alopecia Androgenetica. Haar hoofd is niet helemaal kaal maar met kale plekken en het haar is heel erg dun. Met haar heb ik deze prachtige fotoshoot mogen maken met verschillende haarwerken. Kijk maar eens hoe mooi je kan zijn met een haarwerk. Deze foto laat ik je zien om de taboe van een haarwerk te doorbreken. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is bij dunner wordend haar of bij haarverlies? Je bent van harte welkom! 

Karin

 

 

 

Een haarstukje van echt haar bied de perfecte oplossing! 

Geheel aan te passen aan je eigen haar voor een natuurlijk gevoel. Kijk maar eens hoe mooi het is!

 

 

 

 

 

Karin's Haarboutique uw specialist voor haarwerken, haarstukjes, pruiken, haar extensions, weaves en clip-in weaves. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk advies.

Haarverlies

Haar is een belangrijk onderdeel van ons uiterlijk. Als u uw haar verlies is dat dan ook bijzonder ingrijpend. Door acute stress, hormoonveranderingen, haarziektes zoals Alopecia Areata of Alopecia Androgenetica of hoofdhuidproblematiek kunt u er ineens mee te maken krijgen. De meest bekende oorzaken zijn chemotherapie en bestraling. Wie zo’n behandeling ondergaat moet heel wat doormaken. Het is fijn om er dan goed uit te blijven zien, waardoor niet direct zichtbaar is wat gaande is, en u zoveel mogelijk kunt blijven doen wat u graag doet.

Haarwerksalon

Een haarwerk dat past bij uw uitstraling en persoonlijkheid geeft zelfvertrouwen en zekerheid. Het kiezen van coupe, kleur en onderhoud is een vertrouwelijke zaak. Rust, aandacht en een persoonlijke benadering zijn daarbij essentieel. Karin den Boer is gespecialiseerd in haarwerken en pruiken. Haar ‘haarwerksalon’ biedt u vakmanschap, ruime ervaring, privacy en individuele begeleiding. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden qua model, kleur en verzorging. Als u het haarwerk gaan dragen, adviseert Karin u uitgebreid over hoe u het haarwerk onderhoud en in model brengt, zodat het er mooi uit blijft zien. U zult zien dat het prettig is om te weten wat er allemaal kan.

Aan huis of ziekenhuis

Kunt u niet naar de salon komen, dan bezoekt Karin u thuis of in het ziekenhuis, vanaf het eerste gesprek tot de nazorg.

Verzekering en certificatie

Karin’s Haarboutique heeft contracten met zorgverzekeraars en verzorgt desgewenst uw declaratie. Karin’s Haarboutique is erkend haarwerkleverancier, lid van de ANKO Sectie Haarwerken en ANKO-gecertificeerd, en voldoet daarmee aan alle eisen ten aanzien van kwaliteit, vakbekwaamheid, praktijkruimte en service, die worden gecontroleerd en gewaarborgd d.m.v. een erkenningsregeling. Ook is Karin’s Haarboutique aangesloten bij de Stichting Geschillen Commissie van de ANKO.

In het kort

• Persoonlijk advies in de salon, thuis of in het ziekenhuis.

• Vrijblijvend informatief gesprek binnen vijf dagen.

• In spoedsituaties binnen 48 uur uw haarwerk op maat.

• Mogelijkheid tot zes weken reservering van uw haarwerk.

Bel vrijblijvend voor meer informatie of maak een afspraak met Karin den Boer, 0348-502223 of 06-30759591. Esdoornstraat 2a-b, 3465 JM Driebruggen

info@karinshaarboutique.nl

www.karinshaarboutique.nl 

 

 

 

Wij steunen Stichting Haarwensen.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Vaak gaat het om kinderen met kanker die hun haar zijn kwijtgeraakt door bijvoorbeeld chemotherapie. Pruiken of haarwerken zijn kostbaar en worden vaak maar voor een klein gedeelte vergoed. Daarom is Haarwensen opgericht. Zij geven gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan deze kinderen. 

 

Wij steunen daarom Stichting Haarwensen en knippen u tegen gereduceerd tarief als u uw haar wilt doneren voor dit goede doel!

 

Als u wil doneren maak dan eerst een afspraak voor advies.

Voor foto's kunt u kijken in onze galerij bij HAAR DONEREN.

 

 

Klik op deze link: https://www.zorgvergoedingcheck.nl/cc.php?id=773

 

 

 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: