Ook krullend haar kunnen we verlengen en voller maken met tape extensions van @hairtalk 

 

Droom jij ook van langer, voller en mooier haar? Dat kan met de Clipinextensions van Karin's Haarboutique. Deze banen zijn gemaakt van echt haar en in verschillende kleuren. Je kunt ze dragen als “je tweede haar” en wanneer jij maar wil.
Wij geven nu ook de optie om "haar te lenen voor één dag", bijvoorbeeld als je gaat trouwen.

 

Met extensions kun je meer volume en voller haar creëeren. Iets voor jou?

#greatlengths

 

Een hele mooie volume en verlenging gemaakt met de Hairtalk extensions. 

Om de extensions te plaatsen gebruiken we geen hitte of chemicaliën. De tapebevestiging is hypo allergeen. Ze zijn herbruikbaar en daarom voordelig in gebruik. Na 8 tot 10 weken moeten de extensions weer omhoog geplaatst worden. Een volledige haarverlenging kunnen we in ongeveer 60 minuten inzetten. Wat kies jij? Meer lengte, meer volume of beide⁉️

 

 

Meer haar, meer volume en/ of meer lengte, zeg jij het maar! Het is allemaal mogelijk met deze tape extensions van hairtalk.

 

Weaves


Weaves zijn extensions in de vorm van haarmatten. De haarmatten zijn handgeknoopt en meerdere malen te gebruiken. Ze worden aan je eigen haar geweeft ofwel vast genaaid. Dat gebeurt door middel van cornrows, garen en/of micro ringetjes. Cornrows zijn dunne kabeltjes die op je hoofdhuid gemaakt worden met je eigen haar. Aan deze kabeltjes naaien we de haarmatten vast en zo krijg je een weave. Gemiddeld blijft het haar met een kabeltjes en/of microringen 4 tot 6 weken zitten. Je kunt naast het haar voller en langer maken ook mooie kleurschakelingen aanbrengen in het haar zonder chemicaliën te gebruiken. Denk daarbij aan high en low lights. De weaves zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.

 

 

Haar Extensions

 

Wij werken met de Haar Extensions van Great Lengths. Deze zijn van 100 % natuurlijk haar. Daarmee kunt u het haar verlengen, volume geven, trendy uitlopende punten maken of er een iets langere nekpartij of een kort voller model mee krijgen. Ze zijn er in verschillende lengtes en diktes. Het kleurenpalet is onuitputtelijk met heel veel keuze- en combinatie mogelijkheden. Kies uw eigen uitstraling: uitdagend met spijkerbroek blauw, mysterieus met violet of een koele of warme kleurnuance. Wij adviseren uw graag en bekijken wat de mogelijkheden zijn tijdens een vrijblijvend gesprek in de kapsalon.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: