Met extensions kun je meer volume en voller haar creëeren. Iets voor jou?

#greatlengths

 

Een hele mooie volume en verlenging gemaakt met de Hairtalk extensions. 

Om de extensions te plaatsen gebruiken we geen hitte of chemicaliën. De tapebevestiging is hypo allergeen. Ze zijn herbruikbaar en daarom voordelig in gebruik. Na 8 tot 10 weken moeten de extensions weer omhoog geplaatst worden. Een volledige haarverlenging kunnen we in ongeveer 60 minuten inzetten. Wat kies jij? Meer lengte, meer volume of beide⁉️

 

 

Meer haar, meer volume en/ of meer lengte, zeg jij het maar! Het is allemaal mogelijk met deze tape extensions van hairtalk.

Clip-In Weaves


Wil jij je haar verlengen maar niet meteen een vaste bevestiging?
Kies dan voor de Clip-in weave. Een super handig en een snel systeem om zelf te doen. Clip-in weave zijn haarmatjes verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en breedtes. Met een aantal klemmetjes click je de banen in je haar en in een handomdraai heb je mooi vol en lang haar. Het fijne hieraan is dat je je Clip- in weave kan dragen wanneer jij er zin in hebt. Leuk en handig voor een feestje.

 

 

Weaves


Weaves zijn extensions in de vorm van haarmatten. De haarmatten zijn handgeknoopt en meerdere malen te gebruiken. Ze worden aan je eigen haar geweeft ofwel vast genaaid. Dat gebeurt door middel van cornrows, garen en/of micro ringetjes. Cornrows zijn dunne kabeltjes die op je hoofdhuid gemaakt worden met je eigen haar. Aan deze kabeltjes naaien we de haarmatten vast en zo krijg je een weave. Gemiddeld blijft het haar met een kabeltjes en/of microringen 4 tot 6 weken zitten. Je kunt naast het haar voller en langer maken ook mooie kleurschakelingen aanbrengen in het haar zonder chemicaliën te gebruiken. Denk daarbij aan high en low lights. De weaves zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.

 

 

Haar Extensions

 

Wij werken met de Haar Extensions van Great Lengths. Deze zijn van 100 % natuurlijk haar. Daarmee kunt u het haar verlengen, volume geven, trendy uitlopende punten maken of er een iets langere nekpartij of een kort voller model mee krijgen. Ze zijn er in verschillende lengtes en diktes. Het kleurenpalet is onuitputtelijk met heel veel keuze- en combinatie mogelijkheden. Kies uw eigen uitstraling: uitdagend met spijkerbroek blauw, mysterieus met violet of een koele of warme kleurnuance. Wij adviseren uw graag en bekijken wat de mogelijkheden zijn tijdens een vrijblijvend gesprek in de kapsalon.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: