Een uitdaging gaan we nooit uit de weg. Afgelopen week mocht ik deze bijzondere opdracht afleveren. Een donker haarwerk met een blauwe lok. Dit is zo mooi om te mogen maken.

Een lieve review ontvangen van mijn klant. Daar doen we het voor.

 

 

Droom jij ook van langer, voller en mooier haar? Dat kan met de Clipinextensions van Karin's Haarboutique. Deze banen zijn gemaakt van echt haar en in verschillende kleuren. Je kunt ze dragen als “je tweede haar” en wanneer jij maar wil.
Wij geven nu ook de optie om "haar te lenen voor één dag", bijvoorbeeld als je gaat trouwen.

 

Vandaag gaan wij voor Pink Hair.

 

Een nieuwe haarkleur gemaakt met een mix van verschillende blonde nuances. Wij gebruikte hiervoor een balayage en freehandpainting techniek. Als finishing touch een koel blonde liquidsgloss van @Lanza.

 

 

Bluemonday?? 

Daar houden wij niet van! Daarom maken wij jou deze hele week blij met een super actie. Op al onze blauwe producten geven wij 15% korting. Kom je kijken of jouw favoriete product ertussen zit?

 

Ook krullend haar kunnen we verlengen en voller maken met tape extensions van @hairtalk 

Is dit iets voor jou?

 

Voor de tweede keer je haar doneren aan Stichting Haarwensen wat is dat knap! Dank je wel Femke voor je haardonatie.

 

Haarwerken met zorg en aandacht.

Als je eigen haar dunner wordt kan deze haartop je haar prachtig aanvullen.
Wil je meer weten?
Je bent van harte welkom.

 

Januari 2020

Deze blonde kleur hebben wij gemaakt met een folie techniek in combinatie met een balayage. Als laatste hebben we de kleur getoond met een @L’ANZA Liquids Gloss.

 

 

Haarkunstenaars.

Net als vorig jaar hebben wij met het team weer een bijzondere kerstcreatie gemaakt van echt haar. Wij kleurde het haar in verschillende blond, rood en groene nuances. Daarna hebben we het opgestoken, gevlochten, gekruld en gestyld voor een uitbundige kerstcreatie. Voor de kleur en styling gebruikten wij de producten van @L’ANZA. Als finishing touch groene kerstballen en lampjes.

 

 

Inspiratie.

Rood blijft toch een van onze favoriete haarkleuren. Een mix van rood en koperen tinten zorgen voor een prachtige warme look.

 

Breng kleur en glans in je blonde haar met #highlights en de @L’ANZA rosé Liquids Gloss.

 

Een kort pittig kapsel gemaakt voor Susanne. We hebben een freehand painting techniek gebruikt met een donkere uitgroei. Als laatste hebben we de kleur getoond met @L’ANZA Violet Liquids Gloss.

 

Haardoneren is heel bijzonder.

Vooral als je het voor een tweede keer doet! Deze kanjer heeft dat afgelopen week gedaan. Dank je wel Jennifer voor je mooie vlechten voor @stichtinghaarwensen.

 

 

Dit is een haartop gemaakt van echt haar. In een prachtige koel blonde kleur nuance. Deze haartop is een perfecte oplossing bij dunner wordend haar!

Iets voor jou? Bel of kom gerust langs voor een advies.

 

Je nagels zien er altijd fantastisch uit met de GelColor nagellak van @opinl

 

Teamfoto! #haarkunstenaars #kappersteam #kerst #kerstfoto

 

Met plezier vanmorgen extra vroeg opgestaan om Sinterklaas zijn haren te mogen doen. Hij is vandaag tenslotte jarig en dan wil hij er natuurlijk keurig bij lopen met gekapte krullen. Vandaag gaat Sinterklaas en zijn Pieten op bezoek bij de scholen in Driebruggen @dewegwijzer

 

Keep it cool!

Een perfecte koele blonde kleur gemaakt met een folie techniek. Om de conditie van het haar te herstellen gebruikte wij de Ultimate Treatment van Lanza voor een glanzend eindresultaat. Made by Maud.

 

Sinterklaasavond gevierd met ons team. Lekker gegeten, leuke cadeautjes en grappige gedichten. Een mooi moment om elkaar eens lekker te plagen.

 

December 2019

Op de foto met mijn allergrootste vriend. Leuk dat ik uw haar weer mocht doen.

 

Met de extensions van Great Lengths kan je meer volume en voller haar creëeren. Iets voor jou? 

Je kunt ons bellen, app-en of kom gerust eens langs.

 

Inspiration.

 

De trend voor deze winter! Een mix van warm blonde kleuren in het haar. Gemaakt met een balayage en folie techniek. Iets voor jou?

Made by Laura.

 

18 novemeber 2019

Vandaag laat ik mij inspireren op het ANKO Haarwerkseminar. Een dag boordevol vaktechniek, nieuwe producten en verdieping voor de haarwerkspecialist. Het thema is “DE MAN”!

#anko #haarwerkseminar #haarwerk #haarwerken #haarwerkspecialist #specialisatie

 

Een bruine haarkleur is alles behalve saai! Met een veelzijdigheid aan bruin, goud en honingblonde nuances, krijg je een natuurlijke mix van kleuren. 

Gemaakt door Maud!

#driebruggen #lanza #lanzacolor #lanzahair #haircolorist #haircolor
#goldhair #honeycolor #brownhair #look #inspiration #trend #naturelcolor #glans #autumn #weekend

 

Hoe “cool” is deze creatie? Gemaakt door Laura.

#haircolor #colorartist #hair #blond #coolblond #coolblondehair #ice #colorinspo #colorinspiration #mild #glans #lanza #lanzalove #liquids #makeasplash

 

 

De winnares van ons @mediceuticals beauty pakket t.w.v. € 98,50 heeft haar prijs opgehaald.
Gefeliciteerd Jansje Nap met dit heerlijke pakket, geniet ervan!

#driebruggen #mediceuticals #giveaway #winner #prijs #gefeliciteerd #hair #shampoo #bodywash #conditioner#baobabolie #baomed #pureoil #styling #cosmetica #beauty #beautypakket #winactie

 

 

HAARDONEREN - Prachtig lang haar gedoneerd voor Stichting Haarwensen. Dank je wel kanjer want met jouw mooie haar maak je een ander kind heel blij!

#driebruggen #haardoneren #haardonatie #kinderen #bijzonder #haarwensen #stichtinghaarwensen #kanjer #topper #stoer #trots

 

 

GIVEAWAY - De winnaar van onze giveaway is bekend. Vandaag heeft een van onze lieve klanten het winnende lootje getrokken.

Gefeliciteerd Jansje Nap. Volgende week overhandigen wij aan jou het beauty pakket van Mediceuticals!

Volg jij ons al voor toekomstige giveaways?

#driebruggen #mediceuticals #giveaway #baomedoil #hair #body #bodywash #shampoo #conditioner #beauty #beautypakket #gefeliciteerd #winner #winnaar #styling #cosmetica #weloveit

 

Summerblond haar met een vleugje cool beige. Deze perfecte overgang van kleuren is gemaakt met een folietechniek. 

Gemaakt door Maud.

 #summerblond #coolblonde #beige #colorinspiration #foliekleurtechniek #lanza #loveit

 

In onze kapsalon werken we op “hoog niveau”.

#driebruggen #grapje #quality #haarkunstenaars

 

 

Een nieuwe kleur gemaakt speciaal voor Tatum. Haar wens was een koele en grijze kleur. We kozen voor een combinatie met folie en een balayage techniek. Als laatste hebben we de kleur getoond met @L’ANZA Liquids Gloss.

Advies voor thuis: gebruik de “magische” zilver shampoo van L’ANZA. Deze verzorgt het haar en de kleur zodat hij mooi koel blijft!

#driebruggen #balayage #coolhair #koel #haircolour #coolblond #pearl #platina #platinablond #silver #grey #brown #lanzacolour #lanza #colourinspiration

 

 

Heb jij de Trauma Treatment van L'ANZA al eens gebruikt? Dat moet je echt eens proberen en je wil nooit meer iets anders. Na de zomer kan je haar best wel een oppepper gebruiken. Trauma Treatment is een diep verzorgende kuur die getraumatiseerd haar hersteld. Na één behandeling merk je direct verschil. Het fijne aan de Trauma Treatment is, het product is multi-functioneel waardoor je het kan gebruiken hoe jij dat het liefste wil.

*Leave-in
*Masker
*Heatprotector tot 260 graden vóór het föhnen en stijlen
*Langer kleurbehoud
*Hersteld de haarstructuur
*Voor dagelijks of wekelijks gebruik
*PH: 5,5

#driebruggen #treatment #traumatreatment #haarverzorging #lanza #lanzalove #actie #dierproefvrij #geensulfaten #geenparabenen #natuurlijk #ingrediënten #earthfriendly

 

Prachtige krullen! Je zal ze maar hebben! Wij hebben ze verzorgd met een intensieve kuur van Mediceuticals. Dat geeft het haar stevigheid zodat de krullen mooi gaan bundelen en glanzen.

Wil jij ook perfecte krullen zonder pluis? Laat ons je adviseren voor het allermooiste haar. Wij houden van krullen.

#driebruggen #mediceuticals #treatment #curl #curls #curlyhair #curlyhairstyles #naturelcurls #curlgoals #krullen

 

Goodbye summer, hello autumn.

Herfstkleur inspiratie. Een kort kapsel met een prachtige mix van warme kleuren door het haar gemaakt met een “free hand painting techniek”.

Made by @Laura

#driebruggen #autumn #herfst #herfstkleuren #shades #lanza #hairinspiration #hairpainting #haircolorideas

 

Naar de voorpremière geweest van de bioscoopfilm “Kapsalon Romy”. Dank je wel ANKO voor de uitnodiging. Een bijzondere en aangrijpende film over een familie, de kapsalon en dementie.

Vanaf morgen geven wij in de kapsalon vouchers weg bij een kappersbehandeling voor een 2e gratis bioscoopkaartje.

#driebruggen #anko #film #movie #bioscoop #kapsalonromy #premiere #ankokappers #dementie #alzheimer

 

 

NEW COLOR

Een mix van verschillende as blonde en bruine kleuren gemaakt met balayage techniek.

Gemaakt door Laura.

 

Wij hebben een indrukwekkend kapsel mogen maken voor “Prinses Wilhelmina Van Pruisen” en haar Hofdame uit 1787.

We gingen 232 jaar terug in de tijd en beleefde een historisch verhaal in Hekendorp. Met in de hoofdrol Prinses Wilhelmina Van Pruisen. Het verhaal werd vandaag nagespeeld op dezelfde plek waar het ooit gebeurd is. Voor deze gelegenheid zijn alle spelers in een historisch tenue zoals hofdame, jonkvrouwe, jonkheer, stadhouder, freule, graaf, gravin en patriotten. Complimenten voor het comité van de Prinses en Patriot!

 

De kranten #ijsselbode @kijkopijsselstreek en @kijkopbodegravenreeuwijk hebben een mooi artikel over de nieuwe kapsalon en haarwerksalon geschreven. Hebben jullie de artikelen al gelezen?

 

Onze eerste werkweek in de nieuwe kapsalon!

Graag willen wij iedereen bedanken voor alle felicitaties, bloemen, wijn, champagne, lekkers en bezoekjes.

#driebruggen #identiteit #openingsoon #dream #work #lanzasalon #mediceuticalssalon #newhairsalon #welkom

 

 

 

The Grand Opening!

De kapsalon is klaar! Vanaf dinsdag 27 augustus zijn we weer open. We zijn in LOVE met de kapsalon. Zo trots op onze familie en vrienden die ons geholpen hebben met de verbouwing. Ook de spontane bezoeken van dorpsgenoten, collega’s en klanten waren super leuk. Wij zijn oprecht dankbaar.

 

Verbouwingsupdate week 3

Het is bijna zover.... 

De kapsalon wordt steeds mooier. Er is de afgelopen weken enorm veel gedaan. De kapsalon en de haarwerksalon ondergingen een restyle. De verlichting is opnieuw aangepakt door #varom. Er is een nieuwe vloer ingekomen en het kappersinterieur is vernieuwd door Inline.
Onze “oude meubels” zijn opgepimpt voor hergebruik. Wij vinden het ook belangrijk om verantwoord bezig te zijn voor het milieu.
Vanaf dinsdag 27 augustus zijn we vanaf 08.30 uur weer geopend. 

Met dank aan Varom, Inline, Kiela en Wikkelbedrijf van Rijswijk in Driebruggen.

 

 

Verbouwingsupdate week 2

De tweede klusweek is een feit!
We hebben weer prachtige dingen gemaakt in de kapsalon. Onze nieuwe vloer is aan het uitharden en volgende week gaan we er weer hard mee aan de slag. Met het voor de deur staan van het weekend gaan wij nog even in de “zen” stand. Eind volgende week moet alles klaar zijn en dat is best wel een beetje spannend.

 

 

Verbouwingsupdate week 1

En dan is de eerste klusweek voorbij... er is super hard gewerkt aan de verbouwing van de kapsalon. Slopen, timmeren, schuren, voegen, schilderen en puin ruimen. We hebben ook nieuwe klus talenten ontdekt.

 

 

 

Verbouwingsupdate.

Afgelopen zaterdag 3 augustus haalde we de hele kapsalon leeg als voorbereiding op onze verbouwing! 

 

 

Yes, We love Redheads

Een warm oranje haarkleur. Zo mooi! Gemaakt door Maud. Deze kleur is fel en sprankelend.

#redheads #hippekleur #colorinspo #haarkunstenaars

 

 

 

Prachtige gala look gemaakt door Laura.

#schoolgala #gala #galahaar #beauty #glamour

 

 

Droom jij ook van langer, voller en mooier haar? 

Wij helpen je met de oplossing! Kijk maar eens wat er mogelijk is met een haarverlenging. Deze extensions kunnen meerdere keren ingezet worden waardoor je veel langer plezier hebt van je haar. Maak een afspraak met Karin voor advies.

 

#haarverlenging #extensions #vankortnaarlanghaar

 

Hoe cool is deze kleur?

Een highlight techniek in het donkere haar gezet met de blondeer van @L’ANZA. Deze bevat de natuurlijke ingrediënten zoals het Keratin Healing System en het Flower Shield Complex, deze zorgen voor een zachte oplichting en een heldere kleur. Door veel highlights te zetten krijg je een prachtige diepte in het haar met veel verschillende kleurvariaties. Als laatste hebben we de kleur getoond met een caramel karakter. Deze creatie is gemaakt door Laura.

#makeasplash #colorinspo #colorinspiration #loveit #quality #haarkunstenaars

 

 

 

De vakantie komt eraan! Tijd voor mooie gekrulde en gekleurde wimpers.

Zo fijn! 

#refectocil #wimperlifting #wimperstyling #vacation #summer #quality

 

 

Klaar voor de zomer.

Met een balayage techniek een licht blonde kleur gemaakt. Door deze techniek zie je een natuurlijke diepte en een zachte overloop naar de blonde lengtes. Als laatste de @L’ANZA Liquids Gloss voor extra verzorging en glans. Gemaakt door Laura.

Om de kleur bij te houden gebruik dan de “magische” zilver shampoo van L’ANZA.

#zomergevoel #summerblondes #blondebalayage #balayagehair #colorinspo #colorinspiration

 

 

5 juli 2019

Vandaag hebben we de Balmain Styling Ceramic Curling Iron officieel overhandigd aan de winnaar van onze winactie.

Proficiat Christina met deze prachtige stylingtool! 

 

 

Men hair style!

Een gedurfde stoere look! Sunkissed met een champagne glans.

Om deze kleur mooi te houden gebruik dan de “magische” zilver shampoo van L’ANZA.

 

 

Wij maakte met een balayage techniek een prachtige mix van blonde kleuren in verschillende nuances. Voor extra verzorging en glans gebruikte wij de @L’ANZA Liquids Gloss met een vleugje lavendel in de punten.

Tip: Om de kleur mooi bij te houden gebruik dan de “magische” zilver shampoo van L’ANZA!

 

Before & after!

Geef je haar een boost met deze bruin, koper en oranje haarkleur. Voor extra verzorging en glans gebruikte wij de @L’ANZA Liquids Gloss.

Mooi?

 

Bedankt lieve "vroege vogels", jullie hebben vanmorgen voor veel gezelligheid gezorgd bij Karin's Haarboutique. Ook het team was al vroeg uit de veren en waren in gepaste dresscode. Een lekker ontbijtje en daarna mooie haren maken. Het was vandaag een feestje! 

 

Heb je een feestje, gala of festival? En draag je een haarwerk? Ook jouw haar kunnen we mooi opsteken, krullen en/ of vlechten. Vraag het ons en wij maken speciaal voor jou iets moois.

Hierbij een voorbeeld van een feestelijk haarwerk.

 

 

Afgelopen week mochten we nog meer galakapsels maken. Fantastisch om met haar zulke mooie kapsels te creëren. Dank je wel meiden, voor jullie prachtige foto’s en dat we ze mogen delen!

 

Afgelopen week doneerde Roxanne haar prachtige lange haar aan Stichting Haarwensen. Dank je wel voor je bijzondere haardonatie!

 

Before & after!

Heel veel fijne highlights gezet in het donkere haar. Als laatste de @L’ANZA Liquids Gloss voor extra verzorging en glans.

Mooi?

 

Deze kanjer heeft een stoere haardonatie gedaan voor Stichting Haarwensen. Dank je wel Kane voor je bijzondere donatie!

 

 

Laat je haar herleven met deze bruin, koper en blonde creatie.
Wij maakte een haarkleur op maat met een balayage techniek en als finishing een glossy! Verschillende warme kleurnuances versieren het haar volgens de laatste trends.

Is dit iets voor jou?

 

Alvast een voorproefje van een “festival look”.

 

 

Trots op onze rotonde reclame in Waarder. Heb je hem al gezien? 

#samenstaanwesterk 
Verkaik Waarder, van Vliet Waarder & de Koning Hoveniers

 

The Summer is coming.

Dat vraagt om een nieuwe zomerse kleur in je haar. Door een combinatie met een folie- en een painting techniek krijg je veel verschillende kleurnuances in het haar. Als laatste de @L’ANZA Liquids Gloss voor extra verzorging en glans.

Iets voor jou?

 

Afgelopen week hebben wij weer veel creatieve kleuringen mogen maken. Deze Shining Grey haarkleur met een prachtige blending van verschillende grijs tinten willen we graag met je delen. Ook grijs haar kunnen we met een donkere uitgroei een “total new look” geven. Gemaakt met de nieuwste kleuren van @L’ANZA Liquids Demi Gloss!

 

Deze mooie kleur willen we graag met je delen. Een speciale kleurtechniek gebruikt om een mix van verschillende bruine, beige en blonde kleuren te maken. We love L’ANZA.
Hier houden we van!

 

Maud en Laura zijn naar een super leuke training geweest bij Karaja. Ze hebben de “perfecte touch up” geleerd voor onze bruidjes en brildragende klanten.

 

Deze kanjer doneerde haar prachtige haren. Ze heeft er echt voor gespaard om het te kunnen doneren aan @stichtinghaarwensen. 

Je bent een toppertje!

#stichtinghaarwensen #haardoneren #trots

 

 

Haardoneren blijft altijd heel bijzonder. Zo mochten we vandaag weer een paar mooie vlechten afknippen. Speciaal voor Stichting Haarwensen. Dank je wel hiervoor!

#haardoneren #haardonatie #stichtinghaarwensen

 

27 april 2019

Wij maakte een stijlvol kapsel voor Koningin Máxima. Made by @Laura. Wij wensen je een gezellige Koningsdag.

#karinshaarboutique #driebruggen #koningsdag2019

 

24 april 2019

Voor het Inloophuis in Woerden ‘leven met kanker’ mocht ik een avond verzorgen over haarwerken. Ik heb uitgelegd welke soorten haarwerken er zijn en de vele mogelijkheden qua model en kleur. Ook het onderhoud van een haarwerk moet met regelmaat gebeuren, waardoor een haarwerk er mooi uit blijft zien. Belangrijk is dat een haarwerk goed past en het juiste model en kleur heeft. Daardoor is het niet van echt haar te onderscheiden! Zo geeft een mooi haarwerk je zelfvertrouwen en zekerheid. Er is gelukkig veel mogelijk als je (tijdelijk) je haar verliest of bij dunner wordend haar.

Een bijzondere avond waarbij ook veel verhalen werden verteld door de mensen die kwamen naar het Inloophuis. Ik vond het fijn uit te leggen wat er allemaal mogelijk is met haarwerken en haarstukken.

 

 

Een bijzondere haarkleur gemaakt met een donkere aanzet. Door een painting techniek, hebben we een combinatie gemaakt van bruin, beige en blonde nuances door het haar. Iets voor jou?

We love it!

 

Gespot galakapsels! Gemaakt door Maud en Laura. Zo leuk! Heb je binnenkort ook gala? Maak dan je afspraak 

 

Een prachtig koel blonde haarkleur gemaakt! Om het haar iets voller te maken hebben we extensions geplaatst van Great Lengths.

Iets voor jou? We love it!

 

Op 11 april 1990 heb ik mijn kapsalon geopend. Ik was toen 24 jaar en ik weet nog heel goed hoe spannend dit was. Vandaag is dat alweer 29 jaar geleden. Als ik oude foto’s opzoek, ontdek ik dat de tijd enorm snel gaat. Door de jaren heen, met up’s and down’s, mooie en leerzame momenten. Het heeft mij gemaakt wie ik ben. Daarom ben ik oprecht trots op mijn bedrijf en mijn geweldige kappersteam. Ik wil mijn klanten, vrienden en familie bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren waardoor Karin's Haarboutique deze mijlpaal mag behalen!

 

 

Vandaag mag je met mij mee gaan kijken achter de schermen. Ik ben een haarwerk aan het vermaken en aan het personaliseren voor een klant. Zodat zij blij is met haar “tweede haar”. Mensen gelukkig maken met mooi haar is mijn passie ❤️ Wil jij advies over een haarstuk of haarwerk?

Je bent van harte welkom. Liefs van Karin

 

Wat leuk! Ik mocht een kaartje ontvangen. Zomaar, een bijzonder bedankje voor haar mooie “2e haar”.
Zo fijn om te lezen. Daar doen we het voor!

 

21 februari 2019

Afgelopen maandag is Maud naar OPI geweest. Ze heeft daar de curcus GelColor Nagellak met succes gevolgd.
Wil je geen zorgen meer hebben over je nagellak? Laat dan je nagels lakken en je handen verzorgen door Maud met de producten van OPI.
#altijdmooienagels

 

 

Weet jij wat de connectie is met cinema gouda, AnnexCinema Woerden en Karin’s Haarboutique? #haarwerkenmetzorgenaandacht

 

 

 

 

Een balayage gemaakt met een mix van verschillende blonde kleuren en met een vleugje rosé. 
Tip:
Gebruik thuis om je pastel kleur bij te houden de Color Guard van L’ANZA. Dit product heeft een extra herstellende werking op het haar, hydrateert, ontwart en verzorgt. Het haar is zacht en glanzend door de gewichtsloze formule. Wij voegen er speciaal voor jou extra rosé kleurpigmenten aan toe, waardoor je nog langer geniet van een mooie haarkleur!

 

 

Op 13 februari waren wij, de ondernemers van de ROV, te gast bij Kiela in Driebruggen. Een familiebedrijf dat dit jaar 80 jaar en al drie generaties bestaat.
Bedankt Willem Kiela en Dominique van Vliet voor de informatieve avond en de College Tour.

 

Wij zijn helemaal relaxt door de mooie badjassen van @Lanza.

 

 

Before & after!

Een balayage gemaakt met een mix van verschillende koele tinten.

Deze creatie is gemaakt door Maud.

 

 

30 januari 2019

Gisterenavond hebben wij een interessante kleurtraining gehad van L’ANZA. We hebben nieuwe kleurtechnieken geoefend met prachtige eindresultaten: van hele opvallende kleuraccenten tot een mix van koel blonde tinten.

Modellen, Kim, Lotte en Niels bedankt voor jullie input en gezelligheid!

 

Een stoere balayage met donkere aanzet en koel blauwe punten. Een nieuwe look voor jou? @karinshaarboutique

 

We staan in de krant!
De IJsselbode heeft een mooi artikel gepubliceerd over de kapsalon en haarwerken van @karinshaarboutique. 

 

 

 

Deze stoere kanjer heeft haar vlechten af laten knippen en gedoneerd aan @stichtinghaarwensen. Dank je wel Arediene voor je bijzondere donatie!

Met mijn lieve team, waar ik écht supertrots op ben. Jullie hebben keihard gewerkt. Thanks meiden!

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig, sprankelend, schitterend en vooral gezond 2019! 

December 2018

Afgelopen maanden doneerde kinderen bij @karinshaarboutique hun lange haar. Deze haardonaties doen kinderen voor andere kinderen die minder of geen haar meer hebben. Wij mochten de vlechten afknippen en gaven deze kinderen weer een mooi kapsel. Al deze vlechten zijn onderweg naar @haarwensen Trots op al deze kanjers!

 

Wij wensen je een stralende kerst en een schitterend nieuwjaar! Namens de haarkunstenaars van Karin's Haarboutique

We zijn nog even creatief geweest en hebben een prachtige kerstboom gemaakt van echt haar. In het haar hebben wij een painting techniek toegepast van verschillende pastel tinten. Om deze creatie te maken gebruikten we de stylingproducten van L'anza Benelux. Als finishing touch mooie zilveren kerstballen en lampjes. Mooi? ❤️

Een prachtige kleuring gemaakt met een mix van verschillende koele tinten.

 

Tip:
Gebruik thuis de Silver Brightening shampoo van L’ANZA en geniet nog langer van je mooie koele kleur!
#cool #koel #grey #blue #violet #painting #toner #hair #haircolor #hairgoals #pastelhair #greyhair #look #hairinspiration #kapsalon #kapper #haarkleur #colorist #new #driebruggen #karinshaarboutique @ Karin's Haarboutique

 

5 december 2018

Met plezier vanmorgen extra vroeg opgestaan om Sinterklaas zijn haren te doen. Hij is vandaag tenslotte #jarig Sint wil er goed uitzien met keurig gekapte krullen. Vandaag gaat Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op bezoek bij de scholen in Driebruggen #dewegwijzer
#pepernoten #speculaas #chocolade #schuimpjes #sinterklaas #zwartepiet #vrienden #kindervriend #mooihaar #karinshaarboutique #driebruggen

 

4 december 2018

Pakjesavond met het team van @karinshaarboutique #team #kappers #teamavond #pakjesavond #cadeau #gezellig #karinshaarboutique #driebruggen

 

De leukste Sint-cadeaus koop je bij @karinshaarboutique, de L'ANZA kapper! #sintcadeau #lanza #mooihaar #hair #shampoo #mask #conditioner #hairproduct #feestelijk #driebruggen #karinshaarboutique

 

Haarinspiratie voor de komende feestdagen. 

Haar: Maud Looman
Make up: Ana van der Wilk
Model: Verena Borst
Gemaakt door @karinshaarboutique

 

24 november 2018

Eindelijk is het zover! Sinterklaas komt met zijn Zwarte Pieten aan in Driebruggen. Vanmorgen mocht ik Sinterklaas zijn haren doen. Met een prachtige slag en volume ziet hij er weer tip top uit voor de intocht.
#pepernoten #speculaas #chocolade #schuimpjes #sInterklaas #zwartepiet #intocht #vrienden #kindervriend #mooihaar #karinshaarboutique #driebruggen

 

6 november 2018

Vandaag niet 1, niet 2, maar 3 kanjers, die hun prachtige lange haren doneerde aan @stichtinghaarwensen Dank jullie wel! Gemaakt door haarstylist Laura & Snjezana #stichtinghaarwensen #trots #hair #haar #hairgoals #wigs #pruik #haardoneren #bijzondermooi #kanjer #kanjers #mooihaar #driebruggen @karinshaarboutique

 

6 november 2018

Before & after!

Met een speciale kniptechniek krijg je mooie krullen. Gebruik als finishing de Luxurious L’ANZA Healing Oil voor een prachtige krul met veel glans. Gemaakt door Laura. #curls #krullen #krullenkapper #futlooshaar #volume #knippen #kniptechniek #look #hair #hairinspiration #hairdresser #kapsalon #kapper #advies #hairstylist #driebruggen @karinshaarboutique

 

 

5 november 2018

Een inspirerende dag voor de Haarwerk Specialisten. De nieuwste haarwerken, haarstukken, bevestiging- en vaktechnieken. Met interessante workshops. #inspiratie #haarwerken #pruiken #haaraanvullen #vaktechniek #haarwerkers #ANKO #educatie #ankohaarwerkspecialist #sectiehaarwerken.

 

oktober 2018

Geïnspireerd door de nieuwste Trendcollectie van L’ANZA najaar/winter 2018 'Beauty is individuality'.


Een afwisselende show met een eigentijdse collectie waarbij de eigen identiteit wordt benadrukt. Voor zowel de vrouw als de man waren er verschillende creatieve styles. Weer heerlijk ge-up-date om voor al onze klanten een prachtig individu te creëren. #trend #look #style #hair #creatie #show #najaar2018 #beauty @karinshaarboutique

 

Welke krullen heb jij?

De mooiste krullen knippen wij in jouw haar met een speciale kniptechniek. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze behandeling? Nu ter kennismaking voor € 40,00 (normaal € 55,00, deze actie loopt tot 30 november 2018)

#curls #krullen #krullenkapper #knippen #kniptechniek #look #hair #hairinspiration #hairdresser #kapsalon #kapper #advies #hairstylist #driebruggen @karinshaarboutique

 

 

Before & after!

Deze haartop is gemaakt van echt haar. Voor dunner wordend haar aan de bovenkant is dit een ideale oplossing. Door het zonnetje van afgelopen zomer is de kleur teruggelopen. Wij hebben de haartop weer opgefrist en ingekleurd met prachtige koperen herfstkleuren.
Fijn weekend! ❤️
@karinshaarboutique, haarwerken met zorg en aandacht.
#haartop #wig #kleur #herfst #look #haircolor #color #hair #hairinspiration #hairdresser #kapsalon #kapper #advies #hairstylist #driebruggen

 

Before & after!

Mooie krullen geknipt met een speciale kniptechniek. Wat een verschil, voor en na. Een mooi eindresultaat.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze behandeling? Laat je door ons adviseren.
#curls #krullen #krullenkapper #knippen #kniptechniek #look #hair #hairinspiration #hairdresser #kapsalon #kapper #advies #hairstylist #driebruggen @karinshaarboutique

 

NIEUW! Bounce Up Spray & Smooth Down Spray by @karinshaarboutique

Volume of glad? Voor elke look de juiste styling. In de stemming voor een uitbundige, volle look? Of toch liever een ingetogen, gladde stijl? L’ANZA Keratin Healing Oil biedt voor elke ‘mood’ en voor elke gelegenheid de perfecte föhnspray: Bounce Up voor body en veerkracht, Smooth Down voor als het haar juist glad en minder volumineus moet zijn. Find your match!

#hair #styling #glans #finishing #bounceup #smoothdown #mooihaar #lanza #karinshaarboutique #driebruggen

 

3 oktober 2018

Seminar van L’ANZA Perfect Curls

Laura heeft haar kennis bijgespijkerd over het verzorgen en knippen van gekruld haar. Wat een verschil, voor en na. Een mooi eindresultaat.

#curls #krullen #krullenkapper #knippen #kniptechniek #naturalhair #advies #thebest #lanza #stylist #driebruggen @karinshaarboutique

 

1 oktober 2018

Haarverzorgingsproducten zijn super belangrijk voor het optimale resultaat en de verzorging die ons haar nodig heeft. Vandaag hadden wij een producten seminar van L’ANZA. Aan de hand van de juiste diagnoses kunnen wij jou het beste advies geven voor het allermooiste haar.

Goed om te weten, de producten van L’ANZA zijn gluten- en parabenenvrij of parabenenveilig. Bovendien zijn alle shampoos vrij van sulfaten.

#team #teamspirit #producttraining #educatie #geensulfaten #geenparabenen #lanza #mooihaar #haarverzorging #styling #karinshaarboutique

 

Sprankelende warm bruin-, rood- en koper tinten maken je haar nog levendiger. Kom naar de salon en ervaar de mooie kleuren van dit najaar! Hello autum

Before & after!

 

Shining Grey hair met een prachtige blending van verschillende grijs tinten. Een donkere uitgroei geeft het haar een prachtige total look. Gemaakt door Haarstylist Laura by @karinshaarboutique
#pastelhair #greyhair #look #hair
#hairinspiration #hairdresser #kapsalon #kapper #kapsel #haarkleur #highlight #colorist #new #freehandtechniek #driebruggen

 

september 2018         NIEUW!

Karin’s Haarboutique heeft gekozen voor een nieuw merk: Eco Friendly, No Animal Testing, Organic, Highest Performing Products, zo maar enkele waarden van L’ANZA Healing Haircare. Dit merk is ook volledig natuurlijk en gebruikt de nieuwste technologieën voor het sterkste, gezondste haar. De producten van L’ANZA zijn gluten- en parabenenvrij of parabenenveilig. Bovendien zijn alle shampoos vrij van sulfaten.

 

 

VAKANTIETIJD☀️

Wil jij mooie, volle, gekrulde en gekleurde wimpers?

Dat kan met een wimperlifting van je eigen wimpers.
Deze behandeling doen wij zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gekruld en gekleurd. Je hebt geen mascara meer nodig! Met de wimperlifting heb je 6 weken prachtige wimpers. Ideaal voor op vakantie!

 

 

7 juli 2018

Het 25 jarig jubileum van Snjezana bij Karin's Haarboutique hebben we gevierd met familie en kappersteam met 

de Gouden Vloot op Klipper Isis te Harlingen.

* meer foto's vind u onderaan deze pagina

 

 

 

24 april 2018

 

23 april 2018

Look & Learn van Eva Professional van Mediceuticals®

De laatste trends en de nieuwste kleur technieken toegepast op modellen voor een prachtige eindresultaat.

 

16 april 2018

Vandaag met Laura naar een speciaal symposium “It’s all about the knowledge” georganiseerd door Mediceuticals! Tijdens dit symposium staat kennis centraal. Drie gastsprekers deelde hun expertise vanuit verschillende vakgebieden.

Dank jullie wel team Mediceuticals® voor dit interessante symposium!

 

14 april 2018

Afgelopen zaterdag was het afscheid van José. Ze gaat lekker genieten van haar vrije tijd en natuurlijk van Vince! 

Tevens kon je kennismaken met onze nieuwe collega Maud. 

Welkom in het team van Karin's Haarboutique. 

 

10 april 2018

Een balayage techniek toegepast op natuur haar. Het resultaat mag er zijn in stijl maar ook met een grove slag in het haar.

Made by Laura
#zomergevoel #loveit ❤️
#balayagehair #balayage

 

 

Nieuw by @karinshaarboutique

De nieuwste kleuren van Color Fresh Create !! 

 

3 maart 2018

Een Look & Learn van Karaja met de nieuwste ‘Prodigy collection’.

Met een triomf van bloemen en kleuren opent Karaja de nieuwe lente/zomer 2018 collectie. Dit zomerseizoen is Pink, in al zijn nuances een must-have. Een romantische en vrouwelijke kleur die je terug vind in de ROUGE MAT lipsticks van pastel tot fuchsia! De CAT EYES potloden voor de ogen zoals turkoois. Een prachtige GOLD & BRONZE contouring bronzer. Kortom weer een palet met onweerstaanbare make-up. Vanaf nu te koop in de kapsalon. Kom vrijblijvend langs!

 

12 maart 2018

Op cursus geweest met Iris, ons aankomend talent. Weer veel bijgeleerd over haar- en hoofdhuid problematiek en het gebruik van de Mediceuticals®-producten. Bedankt Yvonne, Anita, Peter en Roger voor jullie uitleg! @mediceuticals 

 

 

10 en 11 maart 2018

Naar de "Top Hair International" in Düsseldorf geweest. Weer nieuwe inspiratie opgedaan. Een vakbeurs met shows, workshops, schnittfabrik, barber’s corner en congressen. #geïnspireerd #vakmanschap #kiela #inline

 

7 februari 2018

Deze topper heeft vandaag haar haren laten afknippen voor @stichtinghaarwensen  Super trots op Quinty!

 

 

6 februari 2018

Maar liefst 30 cm vlecht voor @stichtinghaarwensen. Corine bedankt voor het doneren van jou haar!

 

 

februari 2018

Temperament volle warme kleur voor Maaijke. Verschillende rode nuances door het haar gezet. #koper #bordeaux #koraal #steenrood #karmijnrood #oranje

 

februari 2018

Krullend haar met een prachtige pastel rosé en pink mix van kleur. #haircolor #curlyhair #colorcreator 

 

17 januari 2018   

 Deze kanjer doneerde haar prachtige haren voor Stichting Haarwensen. Trots op Renée!

 

22 januari 2018

Laura getraind door het PRO SOLO team met Mark van Westerop “OUT OF THE CUBE”
Een top training op het gebied van cut, color en styling.
Een creatieve start van het nieuwe jaar.
#wellaprofessionals #fashion #trends #daretocreate

 

22 januari 2018

Kennis en inspiratie opgedaan op de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging Gorinchem. Interessante workshops, trainingen, demo's en lezingen over de laatste trendsen noviteiten. #VUV2018

 

 

8 januari 2018

Haarwerk info/training bij Hair Contrast over de T-Parting!

De T-Parting is een klein haarstukje voor bovenop. Het stukje wordt doormiddel van een speciale plaktechniek met tapes bevestigd aan het haar. (Je wordt dus NIET kaal geschoren en GEEN schade voor je eigen haar).
Na 5 a 6 weken kom je terug om de T-Parting weer opnieuw te bevestigen... gewoon of het je eigen haar is.

 

23 oktober 2017

Met Dare2Create op Urban Inspiration Tour by Kil&Sant. Met het prachtige Amsterdam als inspiratiebron.

 

 

 

 oktober 2017

Vanmiddag was onze basis vlechtworkshop. Wij hebben diverse vlechttechnieken laten zien. Na de tips van ons team gingen de cursisten zelf aan de slag met het invlechten, opvlechten- en de visgraattechniek.

 

 

 

 

Djarling Hairweaving bij Karin's Haarboutique, de mooiste en veiligste manier voor haarverlenging/vermeerdering. Kom geheel vrijblijvend langs voor informatie en een lekker kopje koffie of thee bij ons in de kapsalon!

#karinshaarboutique #djarlinghair #hairweavingspecialist

 

September 2017

Deze twee stoere zusjes Louise en Marilene doneerde hun mooie lange haren aan Stichting Haarwensen. Wij vinden jullie TOPPERS!! Bedankt Marianne en Laura voor het knippen.
#stichtinghaarwensen

 

 

September 2017

Snjezana met haar model Nalin op training bij Luke Benson, hairdresser of the year in the UK. Hoe gaaf is dat?

By Wella Educatie Studio op de VanNelle in Rotterdam. #wellaprofessional #dare2create #karinshaarboutique

 

 

September 2017

Een spannende finale van TrendVision Award 2017 met indrukwekkende presentaties van de Wella AW/17 Collectie "New Norm" en de Infinity show van Mark van Westerop, GHD en Sassoon. Met speciale gast Candy Dulfer.

 

16 augustus 2017

Van een verbleekte vakantie kleur naar een sprankelende koper, violet en pink look. Gemaakt met een Free Style Painting techniek. #freestyle #colortechniek #balayage

 

 

zaterdag 8 juni 2017

Wat een mooi initiatief van Angelique. Zij doneerde haar lange haar aan Stichting Haarwensen. Bedankt Laura (styliste) voor de mooie look die je Angelique hebt gegeven. #stichtinghaarwensen

 

Maandag 19 juni 2017

Vandaag naar de Wella Studio in Rotterdam geweest voor de uitleg van de nieuwste stijltangen van GHD. Wat een bijzondere mooie stylingtools. Eén ding staat voorop - dat je haar goed zit: "A Good Hair Day, Every Day". Wil jij de primeur? Kom naar de Summer Time avond van vrijdag 23 juni om de tools uit te proberen en te kopen bij Karin's Haarboutique.

 

WDS Sponsortoernooi van 9 juni 2017

Het team van Karin's Haarboutique heeft gestreden bij het Sponsortoernooi van de WDS. Geen beker maar zeker trots op de mannen!

 

Op zaterdag 3 juni gaven wij een Vroege Vogel korting weg.

Bedankt lieve "vroege vogels", jullie hebben vanmorgen voor veel gezelligheid gezorgd bij Karin's Haarboutique. Ook het team was al vroeg uit de veren en waren in gepaste dresscode. We begonnen met een lekker ontbijtje en hebben daarna mooie kapsels gemaakt. Het was een feestje! #feestjebijdekapper

 

 

22 mei 2017

 

Een nieuwe specialisatie Hairweaving bij Karin's Haarboutique.

Djarling Hairweaving is een mooie en veilige manier voor een haarverlenging en/of vermeerdering. Kom vrijblijvend langs voor een offerte. #djarlinghair #harenverlengen #haarvermeerdering

 

 

Teamavond met als thema Beauty Liberated. Links de inspiratie en recht het resultaat!

 

Haar: Laura den Boer

Model: Diana

Make-up: Maaijke de Koning- Verhoef

Fotografie: Astrid Epping- Dam

 

 

1 maart 2017

Ontdek de mogelijkheden van grijs haar!

Onze klant wilde van haar uitgroei af en meer van haar natuurlijke grijze haren laten zien. Wij hielpen haar met een persoonlijk advies en een stappenplan. Haar grijze uitgroei hebben wij een mooie blending gegeven. Daardoor ontstonden er mooie grijze kleurnuances. Zie hier de voor- en na foto's! #greyblending #greyhair

 

Pure en natuurlijk uitziende kleuren met verfijnde trendy kleuraccenten. Elegant en geraffineerd. Mooi kleurresultaat.

 

20 februari 2017

Illumina Color Discovery training bij Wella met Laura. Personaliseren van koele en warme kleuren. Dit keer mocht ik zelf in de stoel. *zie het, voel het, geloof het!

 

10 februari 2017

Van gekleurd bruin haar naar deze prachtige kopere tinten met een vleugje paars. 

 

Welkom Laura in ons team!

 

Maandag 6 februari 2017

Contouring Look and Learn bij Wella. Met de uitleg over Color Renew, 3D Painting en Shape technieken in het haar. #consultation. 

31 januari 2017

Certificaat in the pocket! Vakles reparatie van haarwerken gevolgd. De 'oldschool' vaktechnieken in een 'newschool' jasje geleerd bij Atelier Het Pruykenhuys. 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: